Politiebericht – Man in achterwerk gestoken tijdens het dobbelen/gokken ~ Paramaribo

taxi Paramaribo

Suriname ~ Woordenwisseling tijdens het gokken eindigt in steekpartij; ‘Hein’ ingesloten. Twee gokkers, ene ‘Hein’ en ene ‘Pukkie’ kregen in de vroege ochtend van dinsdag 2 oktober tijdens het dobbelen een woordenwisseling in een illegale gokhuis aan de Ramboetangstraat te Paramaribo Suriname.

[quads id=1]

Illegaal gokhuis in Paramaribo

Om erger te voorkomen verliet ‘Hein’ de locatie, achterna gezeten door ‘Pukkie’ die hem om rekenschap vroeg. ‘Hein’ negeerde hem en liep regelrecht naar zijn woning, waar hij zich terug trok.

Toen ‘Pukkie’ opmerkte dat het stil was en er vanuit de woning geen reactie kwam, gooide hij met stenen op de woning. ‘Hein’ bewapende zich met een scherp voorwerp en kwam via de achterdeur van de woning naar buiten.

[quads id=1]

Een woordenwisseling

De twee gokkers geraakten wederom in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Tijdens de worsteling bracht ‘Hein’ zijn uitdager ‘Pukkie’ met het scherpvoorwerp een steekverwonding toe in zijn rechter boven bil.

Een omstander bracht de gewonde uitdager voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en verwezen naar zijn huisarts.

Flora te Paramaribo
mes Paramaribo
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

De verdachte, de 44-jarige Heinrich E. alias ‘Hein’ is door de politie van het ressort Flora te Paramaribo aangehouden. Het scherp voorwerp is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Hein’ in verzekering gesteld.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.