Politiebericht – Maikel en Raöel na gewapende beroving in Paramaribo aangehouden

diplomaat Paramaribo

Paramaribo ~ Twee verdachten voor beroving aangehouden. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op dinsdag 2 oktober de 36-jarige Maikel M. en de 33-jarige Raoel D. aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Dit tweetal wordt ervan verdacht eerder op diezelfde dag een houthandelaar aan de Martin Luther Kingweg te hebben beroofd. De twee verdachten waren gewapend met scherpe voorwerpen en verlieten na hun daad de plek in een groen gelakt voertuig richting Paranam met medeneming van een geldbedrag in SRD.

[quads id=1]

Gewapende verdachten

Na de melding van de beroving werd er door de Centrale Meldkamer een algemene oproep gelanceerd voor de diverse eenheden op het veld. Het RBTP speelde hierop in en hield de verdachten kort na de beroving aan. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

Ze zijn aangehouden
politie Paramaribo
Voorbeeldfoto crimineel

Maikel en Raöel werden samen met het in beslag genomen voertuig overgedragen aan recherche Midden. De twee verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.