Update ~ Politie Suriname opzoek naar 39-jarige Rinsow Toenae alias “muis”

politie Suriname

Suriname ~ Onlangs zijn de 44-jarige Elvis K. de 53-jarige Paul de J.de 36-jarige P.C. de 55-jarige Orlando R. en de 61-jarige Johannes D. door de afdeling Fraude in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Fraude Suriname

Deze vijf mannen zijn ingesloten ter zake valse opgave authentieke akte en voor deelneming aan een criminele organisatie. Deze verdachten moeten met gebruikmaking van valse documenten ervoor gezorgd hebben, dat buitenlanders onterecht in het bestand van het Centraal Bureau voor Burgerzaken(CBB) van ons land zijn aangebracht.

Buitenlanders zijn Surinamers

[quads id=1]

Zodoende zijn deze buitenlanders, op onrechtmatige wijze, houders geworden van Surinaamse paspoorten of identiteitskaarten. De 36-jarige verdachte Patrick C. is ambtenaar werkzaam bij het CBB.

Valse documenten

[quads id=1]

politie Suriname

In deze zaak is de 39-jarige Rinsow Toenae alias “muis” ook in beeld gebracht als een van de verdachten. Van hem is al een officiële opsporingsbericht verschenen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.