Foto’s – Overleden – Onze dochter en zusje Roséclea Cataleya Riquel ~ Suriname

0

Suriname,

God u heeft uw werk gedaan.
U geeft en U neemt
Nu is Roseclea in Uw huis waar ze verlost is van alle pijn

Maar ja, Clea het is hart voor je papa, mama en broer.

Gisteren nog heb je gegroet en ik zei aan jou dat ik morgen terug kom. Maar de groet van jou betekende dat je ons zou verlaten Clea, ga maar rusten. Je ben nu in goede handen. De handen van God de Vader.
Love you,

Roséclea Cataleya Riquel 

RIP

Robertino & Florentine

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.