Foto’s en video – Mevrouw Engel uit Suriname is 100 jaar geworden!!

100 jaar Suriname

Suriname ~ 100 jaar voor mevr van Engel. Mevrouw Emma Charlotte van Engel uoit Suriname viert vandaag haar 100 ste verjaardag.

[quads id=1]

Engel uit Suriname

Uit handen van Adjunctdistrictssecretaris L. Bouterse heeft mevr van Engel de gebruikelijke enveloppe namens de president van de Republiek Suriname Z.E Desi Bouterse ontvangen.

Emma Charlotte van Engel is geboren op 02 oktober 1918 te Paramaribo ( Mr.Eduard J. Brumastraat no 111 voorheen Weidestraat). Op haar geboorteadres heeft ze haar jeugd samen met haar moeder en nichten doorgebracht. Emma heeft een christelijke opvoeding gehad (E.B.G).

[quads id=1]

Enigst kind

Ze is enigst kind van haar moeder en heeft zelfs geen kinderen. Op latere leeftijd heeft ze haar kleuterakte behaald en werkte eerst in het binnenland te Kwakoegron. Daarna heeft ze enige tijd gewerkt op Curaçao en terug in Suriname heeft ze in het district Commewijne tot haar pensionering gewerkt.

Dansen en lezen

Haar hobby’s zijn dansen en lezen. Mevrouw Emma is thans woonachtig in Huize Albertine aan de Jaggernath Lachmonstraat en gaat voor ontspanning vaak naar de soos van de Stadszending en de soos van Wanica. Mw. Zeefuik- Hoogard, nicht van mw.

[quads id=1]

Modieuze vrouw

Emma draagt de zorg over Emma. Zeefuik ervaart haar groottante als een fijne en modieuze vrouw met een sterke wil, die door Gods genade de gezegende leeftijd van 100 jaar heeft bereikt.

Bekijk hier de foto’s en video:


Bron: bic Paramaribo Noord-oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.