Politie waarschuwing – ‘Things for sale’ verkopers opgelet! Suriname

school Paramaribo

Suriname ~ “Things Fore Sale” verkopers opgelet. In zeer korte tijd is de politie van het bureau Flora te Paramaribo in Suriname geconfronteerd met drie gevallen van mensen wiens I-phone door jeugdige criminelen zijn gestolen.

[quads id=1]

Politie Suriname

De slachtoffers maakten op “Facebook” via “Things Fore Sale” bekend dat zij I-phones verkochten. Geraffineerde jeugdige criminelen maakten contact met deze verkopers om hun te ontmoeten voor onbewoonde huizen of woningen waarop op dat moment niemand aanwezig was.

I-phone verkopers

[quads id=1]

De smoesjes die deze criminelen gebruiken om de verkopers zover te krijgen dat die hun toestellen afstaan zijn, dat zij- de criminelen- het toestel even willen gaan wijzen aan een ouder die in huis is of dat zij het toestel even in huis willen gaan opladen om te zien of die goed werkt.

Hij rent weg

[quads id=1]

telefoon Suriname

De crimineel rent vervolgens weg nadat hij het toestel overhandigd gekregen heeft. De slachtoffers daarbij verbouwereerd achterlatend.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.