4-jarige Jemuel Leewin zou maandag beginnen aan zijn eerste schooldag ~Suriname

overleden Suriname

Suriname,

De laatste keer toen ik op vakantie in Suriname was en je op visite kwam, sprong je in mijn armen en schreeuwde je mijn naam zo hard als je maar kon. De hele familie kon lachen om jou. Je bracht vreugde, liefde, knapheid en natuurlijk ook drukte met je mee.

[quads id=1]

Toen ik het hoorde kon ik alleen maar denken aan jouw favoriete woordjes…..waarom?….waarom?….en nogmaals waarom? In deze korte tijd dat we met je mochten zijn, was je het lichtpuntje in ons leven. Het was te vroeg, maar nu ben je in de hemel waar je alle zakjes snoep en chips zult krijgen.

Rust zacht onze allerliefste Jemie ❤

~Mitch~
[quads id=1]
overleden Suriname

Overleden

4-jarige

Jemuel Leewin

Maandag 1 oktober 2018 zou het zijn eerste schooldag zijn op kleuterschool Mariahofje, waar hij was ingeschreven. De knappe kleuter van vier jaar keek net als alle andere kinderen vol verwachting naar deze speciale dag uit. Helaas is het voor deze vierjarige Jemuel Leewin, totaal anders afgelopen. (DBS)

overleden Suriname

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.