Vrouw steelt meer dan USD 3.000 na intieme ontmoeting in Short time hotel~ Suriname

hotel Paramaribo pension

Suriname ~ Vrouw steelt meer dan USD 3.000 na intieme ontmoeting in Short time. De 22-jarige V.P. is zaterdag in verzekering gesteld ter zake verduistering.

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Deze dame is afgelopen maand met een man naar een short time hotel geweest. Na de daad ging de man douchen. Toen hij terugkwam, was er geen spoor meer van de dame. Zij was snel verdwenen en nam daarbij het geld van de aangever mee. Hij had meer dan USD 3.000 bij zich. De aangever deed aangifte bij de politie voor diefstal.

[quads id=1]

Aangifte bij de polutie

Het is de sterke arm gelukt om de dame te achterhalen. Zij ontkent het geld te hebben weggenomen. Verder erkent zij met die man op het adres te zijn geweest, maar van het geld weet zij niets af. De sterke arm heeft op basis van de aangifte en ander bewijsmateriaal de dame in kwestie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

hotel Suriname
Voorbeeld short time hotel
Ander bewijsmateriaal

In het belang van het onderzoek blijft zij aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.