Video – Meisje van 5 samen met 3 andere familieleden doodgeschoten in Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam ~ In een woning in de Herculesstraat in Zuid heeft in de nacht van zondag op maandag een schietpartij plaatsgevonden, daarbij zijn vier dodelijke slachtoffers gevallen. De politie houdt rekening met een familiedrama.

[quads id=1]

Familiedrama Amsterdam

De politie laat weten dat de dodelijke slachtoffers een meisje van 5, twee vrouwen en een man zijn. Het gaat om familieleden van elkaar.

Politie Amsterdam

[quads id=1]

Forensisch specialisten zijn in de woning en doen onderzoek naar wat er zich in de woning heeft afgespeeld, meldt een woordvoerder van de politie aan AT5.

Straat afgezet

Volgens een getuige is de hele Herculesstraat afgezet door de politie. Op de hoek van de straat staan grote blauwe schermen. De straat is ook maandagochtend nog afgesloten.

overleden Amsterdam
foto van Intervisual Studio

Enkele buurtbewoners reageren verrast als ze de deur uit komen en de politie zien. Ze hebben niks gehoord, maar zijn wel geschrokken van het nieuws.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.