Video en foto’s – Kleuter overleden na dodelijk ongeval in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~Een vierjarige jongen is zondagmiddag overleden bij een zware aanrijding aan de Oost-Westverbinding te Meerzorg in het district Commewijne in Suriname.

[quads id=1]

Ongeval in Suriname

Het kind liet het leven voordat de ambulance arriveerde. Vijf andere personen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken. Twee voertuigen reden over de Oost-Westverbinding richting Richelieu, zegt de politie: een personenauto en een Noahbusje. De bestuurder van de personenauto probeerde de Toyota Noah in te halen die voor hem reed. Hij botste echter op dit busje, dat daardoor dwars op de weg kwam te staan.

[quads id=1]

Inhaal manoeuvre

Een busje uit Frans-Guyana dat uit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden, kon niet meer remmen of uitwijken en botste op het busje, waarin de chauffeur en zijn zoontje zaten. Het jongetje van vier jaar kwam daardoor te overlijden. De vader van het jongetje en vier andere personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

[quads id=1]

Zoontje van de chauffeur

Het ontzielde lichaam van de kleuter is in belang van het onderzoek in beslag genomen, net als de drie voertuigen die bij de aanrijding betrokken waren. Het is niet bekend of de veroorzaker een geldig rijbewijs heeft. Ook is onduidelijk of hij alcohol had gedronken.

Bekijk hier de foto’s en video:

De politie heeft ook Politietip (waarschuwing rijgedrag) gepubliceerd. Deel het met iedereen!!:


Foto’s van Avi R.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.