Politiebericht – Dronken 22-jarige bestuurder rijdt 4-jarige Jemuel dood in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Dronken bestuurder veroorzaakt zware aanrijding met dodelijk afloop. De 22-jarige dronken personenautobestuurder Shahied, N. heeft op zondagmiddag 30 september een aanrijding veroorzaakt nabij de kruising van de Oost-West verbinding en de Mangreweg te Commewijne in Suriname met als gevolg 1 dode en 5 zwaar gewonden.

[quads id=1]

Shahied uit Suriname

Op zondag 30 september, omstreeks tien voor vier kreeg de politie de melding binnen van de boven vermelde aanrijding. Uit het voorlopig onderzoek van de politie van Meerzorg is het volgende gebleken.

Pas 22 jaar

De 22-jarige Shahied, N. reed met nog iemand in zijn personenauto. Iets voorbij de kruising van de Oost-West verbinding en de Mangreweg wilde Shahied een Toyota-Noah autobus inhalen. Tijdens het maken van die manoeuvre moet hij vermoedelijk de tegenligger, in deze een bestelbus, hebben gezien. Shahied wilde vermoedelijk een botsing met de bestelbus voorkomen en week uit met het gevolg dat zijn auto in botsing kwam met de achterzijde van de autobus.

[quads id=1]

Hij week uit

In de autobus zat bestuurder F.L. met zijn 4-jarige zoon Jemuel, Leeuwin. Door de botsing verloor F.L. de controle over de besturing van het busje en kwam in botsing met de bestelbus. De bestelbus werd bestuurd door Revolino G. Uit onderzoek is gebleken dat Revolino,G. niet in het bezit is van een rijbewijs. In zijn voertuig zaten nog drie andere mannen.

4 jarig kind

[quads id=1]

Jemuel Leeuwin is ter plaatse overleden en zijn vader is zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Revolino, G. en zijn mede inzittenden zijn ook zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis; terwijl Shahied en zijn mede inzittende geen noemenswaardige letsels hebben opgelopen.

Hij moet nuchter worden

Shahied is ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau Meerzorg. Na zijn ontnuchtering zal hij voorgeleid worden.

Nader bericht volgt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.