Foto’s en video – Vliegtuig mist landingsbaan, crasht, belandt in zee en zinkt ~ buitenland

vliegtuig buitenland

Een passagiers- vliegtuig van Air Niugini is gedeeltelijk gezonken na een crash in een lagune aan de luchthaven van Chuuk, een van de staten van Micronesië.

[quads id=1]

Vliegtuig crash

Het toestel had de landingsbaan gemist en kwam 150 meter verder in het water terecht. Alle 36 passagiers en 11 bemanningsleden zijn in veiligheid. Dat hebben lokale media vrijdag gemeld. Foto’s op sociale media tonen verschillende boten die rond het gedeeltelijk gezonken vliegtuig liggen. De boten helpen passagiers te redden.

[quads id=1]

Passagiers redden

De Boeing 737-800 zou een tussenstop maken in Chuuk op weg van Pohnpei, een ander eiland van Micronesië, waarna het vliegtuig naar de hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea, Port Moresby, zou vliegen.

Naar de hoofdstad vliegen

[quads id=1]

Volgens de manager van de luchthaven van Chuuk, Jimmy Emilio, liep niemand ernstige verwondingen op en is iedereen naar het lokale ziekenhuis overgebracht voor controle, zo bericht de Guam Pacific Daily News.

Bekijk hieronder de heftige en indrukwekkende videobeelden:

[quads id=1]

Bron: www.nieuwsblad.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.