Video – Politie vindt dode vrouw en huilend kind van 4 in woning ~ Nederland

politie Suriname

Nederland ~ Omgebrachte moeder is 25-jarige Lara, verdachte opgepakt. De 24-jarige verdachte is aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 25-jarige Lara die zaterdag in haar appartement dood werd aangetroffen.

[quads id=1]

Dode vrouw uit Nederland

De 24-jarige man heeft zichzelf vrijwillig gemeld op het politiebureau in Nederland, meldt de politie zondag. In de loop van zondag wordt hij gehoord. Hij zit nog vast.

Knipperlicht

[quads id=1]

vrouw Nederland
Politie doet onderzoek bij een appartement aan de Goudbaard in Bergen op Zoom, waar een vrouw is overleden na een geweldsincident. © ANP

Volgens familie is de aangehouden verdachte de vriend van de 25-jarige Lara. ,,Ze hadden een knipperlichtverhouding. Dan ging het weer een tijdje goed, dan was het weer volop ruzie”, zegt een nicht over de verdachte. ,,Hij vertoont crimineel gedrag, is dus een bekende van de politie. Onlangs kwam hij weer op vrije voeten. Met deze trieste afloop.”

Wat gebeurde er?

De verdachte drong zaterdagnacht rond kwart over één haar appartement binnen. Na alarmering kwam de politie, die de deur forceerde en met getrokken wapens de flat doorzocht. In de woonkamer lag de inmiddels overleden bewoonster. Haar vierjarige zoontje werd huilend door de hulpdiensten uit huis gehaald. Het jongetje is opgevangen bij een pleeggezin.

Bloedsporen
Voorbeeldfoto dode vrouw

[quads id=1]

Of het koppel ook bij eerdere incidenten in de flat betrokken was, is niet duidelijk. Buurtbewoners zagen al eens een auto voor de deur met kapotte banden en besmeurd met bloed. Ook in de lift waren bloedsporen gezien en in de voordeur van de centrale entree lijken kogelgaten te zitten. De politie legt geen direct verband tussen deze voorvallen en de moord op Lara

Bekijk hier een video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.