Video – Dierenarts naait zakjes met vloeibare drugs in maag van puppy’s ~ Amerika

drugs Amerika

Amerika ~ Dierenarts naaide heroïne in maag puppy’s. Een dierenarts uit Venezuela heeft vloeibare heroïne in de maag van puppy’s geëxporteerd naar Amerika.

[quads id=1]

Drugs Amerika

De 39-jarige Andres Lopez Elorez werd al in 2015 gearresteerd in Spanje en is nu uitgeleverd aan Amerika. Elorez ging gruwelijk te werk. Als de hondjes, vaak labradors maar soms ook andere rassen, met ingenaaide zakken op de bestemming waren aangekomen, werden ze afgemaakt en de heroïne uit hun lijfje gesneden.

[quads id=1]

drugs Amerika
De zakjes heroïne die in de maagjes van de honden werd ingebracht.Ⓒ DEA
Gruwelijk uit hun lijf gesneden

De dierenarts, die werkte voor een Colombiaans drugskartel, heeft schuld bekend en krijgt minimaal tien jaar cel. De straf wordt pas in 2019 uitgesproken. Bij een inval in Medellin in Colombia werden tien puppy’s aangetroffen.

[quads id=1]

Heroïne in hun maag

Drie hondjes hadden al in totaal drie kilo heroïne in hun maagje, zo schrijft New York Daily News. Van de in beslag genomen dieren werken er nu twee bij de politie.

Werken voor de politie

Leuke bijkomstigheid: Een basset is door een agent geadopteerd en heet nu Donna. Een rottweiler met de toepasselijke naam Heroina, wordt nu ingezet bij drugsbestrijding in Amerika.

Bekijk hier de video erover:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.