Tweeling Marvin en Murvin uit Paramaribo opgesloten door de politie

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Tweeling Marvin en Murvin ingesloten. De politie van Paramaribo heeft vrijdag de tweelingbroers Marvin K. en Murvin K. in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Tegen deze verdachten heeft de politie tenminste drie aangiftes binnen gehad. Bij het eerste geval was een vrouw beroofd van haar halsketting. De aangeefster herkende de verdachten positief en gaf de politie ook nog het adres van de verdachten door.

[quads id=1]

Positief herkend

Het tweede geval betreft een bromfietsdiefstal. Drie getuigen hebben de verdachten zien wegrijden met de bromfiets van de aangever. De benadeelde had zijn brommer voor de inrit geparkeerd. Op een gegeven moment toen hij terugkwam, werd hij erop geattendeerd dat de tweelingbroers ervandoor waren gegaan met zijn bromfiets.

Bromfiets gestolen

[quads id=1]

politie ParamariboHet derde geval betreft afpersing van een jongeman. Deze verdachten hebben de aangever onder pressie gezet om geld van zijn moeder te stelen en aan hen te overhandigen. De jongeman heeft meer dan SRD 2000 van zijn moeder weggenomen en aan de verdachten overhandigd. In het belang van het onderzoek zijn de tweelingbroers Marvin en Murvin in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.