Anoniem – Zijn ex uit Suriname komt op vakantie naar Nederland. Ze gaan elkaar zien.

anoniem Suriname ex

Suriname ~ Hallo ik ben Sherida. Ik woon 6 jaar samen met Marvin in Rotterdam. Ik ben in Nederland geboren maar Marvin is in Suriname geboren. Hij is pas 16 jaar in Nederland.

[quads id=1]

In Suriname geboren

We hebben samen (nog) geen kinderen. Hij heeft wel een voorkind. Van een dame hier in Nederland. Het contact is heel goed en die jongen is elke weekend bij ons Ze wonen niet ver van ons hier in Rotterdam. Marvin heeft zat exen en dat wist ik ook toen ik hem ontmoette. Geen probleem, ik heb geen probleem met niemand.

[quads id=1]

Ook niet met die meiden die hij uit Suriname kent. Er is 1 specifieke dame met wie hij altijd contact heeft gehouden.Volgens mij zijn eerste echte vriendinnetje. Maar ze hebben elkaar nooit meer gezien, Ze heet Kathleen. Kathleen, is een succesvolle jonge dame met een goede baan. Kathleen heeft echt een eigen leven. Ze heeft een man en twee zoontjes.

Facebook vrienden

Ik zie dat zij en Marvin vrienden zijn op Facebook en af en toe reageert ze op zijn status. Is een hele mooie meid dat moet ik wel zeggen maar ik ben helemaal heen jaloers type. Plus ik ben zelf ook mooi. Marvin houdt heel veel van me. Ik heb hem ook altijd 100% vertrouwd.

Ze gaan afspreken

Dus toen hij me vorige week zei dat Kathleen uit Suriname naar Nederland op vakantie zou komen en dat ze een ochtendje koffie zouden gaan drinken, was ik niet verbaasd. Ze komt volgend weekend twee dagen in Amsterdam. Op weg naar Brussel. Ze gaan afspreken in Amsterdam. Koffie drinken volgens mij. Of stappen. Na Brussel is ze drie weken hier op vakantie. Maar ze gaan elkaar al op de heenreis ontmoeten.

Eventjes jaloers

[quads id=1]

Hij vroeg of ik dat goed vond. Ik zei meteen dat het geen probleem was. Al voelde ik heel even een steek van jaloezie. Maar, ik ben in de 6 jaar dat we elkaar kennen nooit moeilijk geweest. En hij trouwens ook niet. Dus ja, koffie drinken met zijn ex moet toch geen probleem zijn? Al is ze echt irritant mooi, maar goed ik moet niet raar doen.

Mijn vriendinnen

Maar ik werd wel vreselijk jaloers toen ik het eergisteren aan mijn vriendinnen vertelde. We waren een dagje uit dus ik gooide het in de groep.  Ze maakten me gewoon misselijk met hun commentaren.  Ze hadden zoveel te zeggen erover. Dat ik gek was, en dat ik mijn man stuur om vreemd te gaan. En dat het mens dingen voor hem gaat zetten etc etc. Ik werd er echt helemaal gek van. Ook toen ik ze die foto liet zien. Ze zeiden me dat Marvin weer helemaal verliefd op haar zou worden. Eigenlijk waren ze bezig mij te beledigen. Ja toch? Alsof mijn relatie met Marvin niets voorstelt

[quads id=1]

Wat denken jullie?

Daarom schrijf ik jullie ook even, omdat ik graag wil weten hoe jullie hierover denken. Vinden jullie ook dat ik hier niet akkoord mee moet gaan? Ze gaan even koffie drinken in Amsterdam. Of stappen. Hoe erg kan dat zijn? Of moet ik ook meegaan? Misschien moet ik zijn zoon met hem meesturen omdat hij dan bij ons is. Maar dat is toch ook stom?

anoniem Suriname ex
Voorbeeldfoto van Das Pattayaforum
Ik ben onzeker geworden

Door het gesprek met mijn vriendinnen ben ik zo onzeker geworden. Ik praat de hele tijd met hem erover. Nou praten. Ik zeur. En gedraag me als een jaloerse vrouw de afgelopen twee dagen. Hij staat ook echt op het punt om de afspraak af te zeggen, gewoon omdat ik zo aan het zeuren ben. Het is helemaal niets voor mij om jaloers te zijn. Ik schaam me eigenlijk ook een beetje voor mijn gedrag. Zeker omdat ze helemaal in Suriname woont.

Ik schaam me

[quads id=1]

Dus ja, ik wil eigenlijk van jullie weten wat jullie zouden doen.

p.s. als ze dit leest, ik hoop van niet, dan mag ze wel weten dat ik het wel ok vind. Ik ben gewoon benieuwd hoe andere mensen dit vinden. En nog erbij. Zij heeft ook een man en kinderen. Hoe zal haar man in Suriname het vinden dat ze afspreekt met haar ex in Nederland?

Misschien moet ik ook afspreken met mijn ex en dan zien want Marvin ervan zegt. Maar dat ik ook weer zo kinderachtig. En mijn exen zijn helemaal niet zo leuk.

Mijn vraag is dus: Zou jij je vriend laten afspreken met zijn ex uit Suriname? (die ook nog eens bloedmooi, knap en succesvol is). Of moet ik hem tegenhouden? Gewoon om problemen te voorkomen. Een ex is toch een ex? Dank jullie wel alvast

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn vriend zijn ex komt naar Suriname om hem terug te nemen

Anoniem – Hoe kom ik van zijn ex af?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig