Anita Doth: De Nederlandse zangeres met roots uit Suriname vecht weer tegen kanker

anita Doth Suriname

Suriname ~Voormalige 2 Unlimited-zangeres Anita Doth heeft opnieuw borstkanker. De zangeres met een vasder uit Suriname en een moeder uit Nederland gaat door een moeilijke periode.

[quads id=1]

Vader uit Suriname

Bij Anita Doth is namelijk opnieuw borstkanker vastgesteld. De voormalige 2 Unlimited-zangeres deelde het nieuws zondag op sociale media.

“Ik ben opnieuw aan het vechten”, schrijft Doth bij een foto van zichzelf op Instagram. “Net als vele anderen in de wereld. Stuur ons kracht, liefde en licht en blijf voor ons bidden. Dat zou heel veel voor mij en mijn kinderen betekenen.”

[quads id=1]

Anita Doth Suriname
Foto van Last FM
46 jaar

De 46-jarige zangeres, bij wie in 2010 ook al borstkanker werd geconstateerd, is dankbaar voor de steun van haar familie en vrienden. “Het is voor hen ook heel moeilijk. Vooral voor mijn moeder en vader, ik kan me hun pijn niet voorstellen.”

Ray Slijngaard

Doth vormde in de jaren negentig samen met Ray Slijngaard het houseduo 2 Unlimited. Ze werden wereldwijd bekend met hits als No Limit en Jump for Joy. Vorig jaar maakte ze bekend een solocarrière te starten.

[quads id=1]

Deze foto deelde ze op haar Instagram vanmiddag:

https://www.instagram.com/p/BoVxX89iWM7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Bekijk hier een video erover en kijk daar onder 1 van de populaire songs van 2-Unlimited:

Wij van FamilieNieuws wensen haar veel beterschap toe.
Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.