72-jarige man uit Nederland slikt 80 bolletjes coke ~ Luchthaven in België

politie Suriname

Nederland ~ Nederlanders met kilo’s XTC en coke gepakt op Brussels Airport. Op luchthaven Brussels Airport zijn vandaag en zaterdag vier drugssmokkelaars opgepakt, waaronder drie uit Nederland.

[quads id=1]

3 uit Nederland

Een 23-jarige Nederlander werd betrapt met 27 kilogram XTC, een 72-jarige landgenoot bleek tachtig bolletjes met cocaïne te hebben ingeslikt en een 24-jarige Nederlandse vrouw had 2 kilo coke bij zich.

Vanuit Aruba

[quads id=1]

De Nederlandse bolletjesslikker (72) kwam zaterdag in Brussel aan met een vlucht vanuit Aruba. De 23-jarige Nederlander stond gisteren op punt te vertrekken naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Zijn XTC-pillen zaten verstopt in de dubbele bodem van zijn twee koffers.

Coke in Bagage

[quads id=1]

Een 58-jarige Duitser, die geland was met een vlucht vanuit Dubai, via Rio de Janeiro, vervoerde 3 kilogram cocaïne in zijn bagage. Hij was de derde die gisteren werd gearresteerd. Vanochtend was het de beurt aan een 24-jarige vrouw uit Nederland die aankwam met een vlucht uit de Dominicaanse Republiek. Zij bleek 2 kilo cocaïne in haar bagage te hebben.

Ze zijn aangehouden

Het parket in het Belgische Halle-Vilvoorde laat weten dat de vier worden voorgeleid bij een onderzoeksrechter en voorlopig vast blijven zitten.
bolletjes Nederland

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.