Video – Vrouw beschuldigt populaire voetballer Ronaldo van intiem misbruik

Ronaldo buitenland

Der Spiegel: Amerikaanse beschuldigt Ronaldo van intiem misbruik. Een Amerikaanse vrouw die stelt dat zij negen jaar geleden is misbruikt door Cristiano Ronaldo, stapt nu toch naar de rechter. Dat schrijft het Duitse blad Der Spiegel.

[quads id=1]

Ronaldo misbruik

Kathryn Mayorga, die nu 34 jaar oud is, zegt dat het plaatsvond in een hotel in Las Vegas. Ze heeft Der Spiegel vorig jaar al verteld dat Ronaldo haar 375.000 dollar heeft betaald om het stil te houden, maar nu wil ze af van het zwijgcontract. Haar advocaat is een rechtszaak gestart tegen Ronaldo.

Ronaldo
Foto van NOS

@DerSPIEGEL

[quads id=1]

Eerdere onthullingen

Volgens Der Spiegel is Mayorga een zaak begonnen vanwege eerdere onthullingen van Football Leaks. In een (gehackte) e-mail aan zijn advocaat beschreef de aanvaller van Juventus de bewuste nacht. “Ze zei herhaaldelijk ‘nee’ en ‘stop’, maar ik wilde niet luisteren.”

ronaldo
Foto van NOS
Voor 99% goed

Der Spiegel heeft uitvoerig met de Amerikaanse gesproken. “Na de daad vroeg hij aan mij of ik veel pijn had. Hij verontschuldigde zich en zei: ‘ik ben voor 99 procent goed, ik weet alleen niet wat ik aan moet met die ene procent'”, liet Mayorga optekenen.

Ronaldo ontkent

[quads id=1]

De 33-jarige Ronaldo, die in 2009 bij Real Madrid onder contract stond, ontkent het feit en beweert dat de omgang met wederzijdse instemming was. De Portugese stervoetballer heeft een advocaat in Duitsland ingeschakeld en klaagt het Duitse tijdschrift aan voor de publicatie.

Mogelijke manieren

“We zullen op alle mogelijke manieren compensatie claimen van het medium”, schrijft de Duitse advocaat Christian Schertz in een verklaring. “Dit is waarschijnlijk een van de grootste schendingen van privacyrechten van de laatste jaren. Het verhaal is in strijd met de wet.”

Bekijk hier de video:

[quads id=1]


Bron: NOS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.