Politiebericht – Vriend laat vriendin opsluiten wegens verduistering ~ Suriname

Suriname politie

Suriname ~ Jonge vrouw ingesloten voor verduistering. De politie van ressort Centrum in Suriname heeft op zaterdag 22 september de 29-jarige Cherin P. aangehouden en in verzekering gesteld voor verduistering van een gouden vingerring.

[quads id=1]

Cherin uit Suriname

Een vriend van Cherin deed op zondag 2 september aangifte van verduistering tegen haar. Hij verklaarde dat hij op vrijdag 3 augustus van dit jaar in hoge geldnood verkeerde en zijn gouden vingerring, die een grote economische waarde heeft, wilde belenen bij een bankinstelling.

Ring belenen

[quads id=1]

Hij kwam vanuit het binnenland van Suriname en kwam tot de ontdekking dat hij zijn identiteitskaart niet bij zich had. Hij belde Cherin toen op en vroeg haar om het sieraad voor hem te belenen. Cherin ontmoette de aangever op een afgesproken plek waarna zij de bankinstelling aan deden, alwaar de aangever Cherin zijn sieraad liet belenen voor het bedrag die hij nodig had namelijk SRD 300,-.

SRD 300

Suriname politie

Op zaterdag 18 augustus belde de aangever Cherin op met de mededeling dat hij zijn vingerring weer wilde ophalen bij de bankinstelling aangezien hij genoeg geld had om het geleend bedrag met rente terug te betalen aan de bank.
Er werd een afspraak gemaakt om elkaar dezelfde dag te ontmoeten om de in pand afgegeven vingerring terug te halen. Cherin kwam echter niet opdagen.

[quads id=1]

Ze kwam niet opdagen

Zij werd vervolgens op verschillende momenten door de aangever opgebeld om elkaar te ontmoeten ten einde zijn ring terug te halen. Cherin kwam maar niet opdagen. Op een bepaald moment hield zij de aangever voor dat zij de vingerring reeds van de bank had gehaald maar die niet aan hem kon afgeven omdat zij in het binnenland van Suriname was.

[quads id=1]

Ze is het kwijt

Op zaterdag 25 augustus heeft de aangever haar weer opgebeld waarbij Cherin hem gezegd heeft dat zij zijn vingerring verloren heeft. Cherin is ingesloten in het vrouwen cellenhuis in Suriname.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.