19- jarige aangereden te Paramaribo. Bestuurder laat hem hulpeloos liggen

politie Suriname

Paramaribo ~ “Het is toch erg dat je iemand aanrijdt op een zondagochtend en niet eens stopt. Je ziet het slachtoffer op de grond liggen en rijdt gewoon weg”, roept Jucilla Biserta verontwaardigd.

Politie Paramaribo

Haar negentienjarige neef Maurinho Sabajo is zondagochtend rond drie uur aangereden aan de Ringweg ter hoogte van KFC. Hij raakte gewond en werd woensdag ontslagen uit het hospitaal. De veroorzaker van de botsing is voortvluchtig.

Biserta: “Hij voert bromfietsen op voor zijn vrienden, zelf racet hij niet, vrienden wel. Maar op het moment van het ongeluk waren ze niet aan het racen. Mijn neef was slechts een bromfiets aan het testen waaraan hij had gewerkt.” Ze vertelt dat hij met vrienden bij een pompstation was en besloot de brommer voor hen te testen.

Ze zijn hem gaan zoeken

Toen hij na enige tijd niet terugkwam zijn ze naar hem gaan zoeken en vonden hem enkele kilometers verder bewusteloos op straat liggen. Ze hebben hem per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

Volgens Biserta stond het ziekenhuis erop dat de drempelkosten betaald moesten worden, voordat hij kon worden behandeld. Het slachtoffer heeft over zijn gehele lichaam schaafwonden. “Mijn neef lijkt op een monster. Een paar van zijn tanden zijn gebroken en er was zelfs asfalt geplakt aan zijn voeten.

Tanden gebroken

God zij dank dat er geen ergere verwondingen zijn, anders zaten we echt met de kosten.” Familieleden en politie zijn nog steeds op zoek naar de dader.

Biserta plaatste een oproep op haar Facebookpagina en riep vrienden op om te helpen de dader te achterhalen. “Mijn oproep op Facebook heeft wel wat tips opgeleverd. Iemand die bij Hes-D zat hoorde een klap en zag een wit gelakte auto keren en wegrijden.

Misschien geen rijbewijs

Ik denk dat de veroorzaker geen rijbewijs had of onder invloed reed. Maar dit is onmenselijk, dat je een ander mens aanrijdt en je niet meldt.” De politie van Munder is bezig met het onderzoek

Lees hier de oproep en foto’s van zijn tante op Facebook:
Help me dit delen aub.
Me neefje is gister rond 8.00uur in de ochtend aangereden aan de ringweg. Degene die geen hart heeft, heeft me neefje bewusteloos achter gelaten. Als het niet om zijn vrienden waren, had ik m neefje niet meer. Met behulp van zijn vrienden is hij gebracht naar de spoedeisende hulp. Wel meneer of mevrouw die mijn neefje heeft aangereden meld j aub aan op munderpost. Me neefje is niet aanzienlijk zijn lichaam is helemaal beschadigd. J heb iets vreselijk gedaan boiiiii. Meld je aan aub het is een verzoek. Deng ou kar mi wies mang. Nogmaals meld je aan. Als er iemand is die het geval heeft gezien. Hoor ik dat graag.
#milobieneefjekomtgoed# 😭😭😭😭. Alvast bedankt voor het delen💪♥️

Let op onderstaande foto kan schokkend overkomen.

politie Suriname
Biserta laat weten dat het steeds beter gaat met haar neefje. Ze vraagt een ieder om dit bericht te delen zodat de dader zich kan aanmelden!

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.