Politiebericht – Politie vindt vuurwapen en roversattributen na tip ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Drie mannen  in de vroege ochtend van donderdag 27 september door A.T. aangehouden in Paramaribo na vondst vuurwapen en rovers attributen.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft tijdens een verhoogde surveillance een personenauto met drie inzittenden tot stoppen gedwongen aan de Nieuw Weergevonden weg.

Orwien, Dennis en Derrel

[quads id=1]

In dat voertuig zijn aangetroffen: Orwien T. alias “OBBE”, Dennis W. alias ” Waine” en Derrel M. Tijdens controle in de auto zijn aangetroffen en in beslag genomen: een vuistvuurwapen compleet met geluidsdemper en munitie, maskers, handschoenen, een zak met “tiewraps” (kabelbinders) en verschillende nummerbewijzen.

Schoten gelost

[quads id=1]

Deze mannen waren staande gehouden op grond van een informatie dat zij kort daarvoor vermoedelijk van plan waren om een gewelddadige diefstal te plegen te Ephraimzegen waarbij er schoten gelost waren. Het A.T. heeft de mannen op grond van overtreding van de Vuurwapen Wet aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Zo ook de in beslag genomen spullen.

Ze zijn opgesloten

politie ParamariboNa overleg met het Openbaar Ministerie zijn de mannen hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Zij zullen aan de tand worden gevoeld omdat het vermoeden bestaat dat zij meer op hun kerfstok hebben.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.