Vrouw met baby wil drugs in wagentje meenemen in het vliegtuig ~ Suriname

drugs Suriname

Suriname ~ Vrouw met 1700 gram drugs aangehouden op luchthaven. De security op de luchthaven te Zanderij in Suriname heeft woensdagochtend een passagier aangehouden.

[quads id=1]

Tijdens het scannen van de bagage van een vrouwelijke passagier zijn onregelmatigheden geconstateerd.

Luchthaven Suriname

Deze passagier zou met een baby van enkele maanden vanuit Suriname naar Trinidad afreizen. Bij nader onderzoek werd afzonderlijk in een babystootwagen, een handbagage en koffer een aantal voorwerpen verpakt met bruin plakband aangetroffen.

Er werd een test uitgebracht en het bleek dat zij cocaïne probeerde te smokkelen.

Uit Guyana

[quads id=1]

Er zijn in totaal 36 staafjes bij deze passagier van Guyanese afkomst aangetroffen, met een totaal gewicht van bijkans 1700 gram. De security schakelde de politie van Zanderij in, die op haar beurt de afdeling Narcoticabrigade in kennis heeft gesteld die deze zaak verder zal onderzoeken.

In de stootwagen

[quads id=1]

drugs SurinameIn het belang van het onderzoek is deze vrouwelijke passagier ingesloten wegens overtreding van de Wet op Verdovende Middelen.
Geschreven door Saskia Bandhan

Bron DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.