Politiebericht – 8 illegale Haïtianen aangetroffen in een auto in Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Mensensmokkelaars aangehouden en opgesloten. Twee mensensmokkelaar zijn gisteren, woensdag 26 september 2018, door de politie van Saramacca in Suriname aangehouden.

[quads id=1]

Mensensmokkelaars in Suriname

Ze zijn overgedragen aan de collega’s van de afdeling “Trafficking in Persons”(TIP). De Smokkelaars Gopal,M. en Freezer,M. zijn inmiddels in verzekering gesteld.

8 Illegalen

[quads id=1]

In een voertuig, dat door Gopal bestuurd werd, zijn acht illegale Haïtianen aangetroffen en aangehouden. De illegale Haïtianen zijn ook overgedragen aan de afdeling TIP voor verdere afhandeling. De illegalen zijn hoogstwaarschijnlijk vanuit Guyana, Suriname binnen gesmokkeld.

Vanuit Guyana naar Suriname

cel SurinameDe smokkelaars en de illegalen reden in de richting van Paramaribo toen zij staande en vervolgens aangehouden werden.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.