Politiebericht – 18-jarige bromfietser zonder helm overleden in Suriname

Overleden Suriname

Suriname ~ 18-jarige bromfietser overlijdt na verkeersongeval. De 18-jarige Timothy Korendijk is in de avond van woensdag 19 september overleden na een verkeersongeval in Suriname

[quads id=1]

Ongeval in Suriname

De politie van Zanderij kreeg de melding binnen dat een manspersoon langs de Kennedyweg lag en niet aanspreekbaar was. Bij aankomst op de locatie werd de bromfietser roerloos aangetroffen.

Zonder valhelm

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat de jongeman met zijn bromfiets zonder valhelm reed over de Kennedyweg. Hij kwam vanuit de richting van het Centrum van Zanderij gaande in de richting van “Wit Santi”. In de bocht die leidt naar de afslag van de Luchthaven moet Timothy de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren.

Op zijn hoofd gevallen

Hij kwam te vallen waarbij hij met zijn hoofd tegen een van de stenenkolommen terecht kwam waarboven “bilboards” geplaatst worden langs de weg.

[quads id=1]

In kritieke toestand werd hij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Kort na aankomst heeft Timothy de geest gegeven.

AZP Suriname

De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Timothy afgestaan aan de nabestaanden. Hij is inmiddels al ten grave gedragen.
Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 51.

Overleden Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.