Djorano krijgt ‘verrassing’ van de politie op zijn 35ste jaardag ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Jarige verdachte krijgt A.T. als verrassingscadeau te Paramaribo. Djorano, A. is op zijn jaardag, zondag 23 september, verrast door het Arrestatie Team(A.T.)

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Hij is het laatste lid van een bende die uit ruim acht man bestond. In de maand december van het afgelopen jaar is Djorano betrokken geweest bij zeker twee gevallen van diefstal door middel van geweldpleging; namelijk bij een handelszaak aan de Fajalobistraat en bij een woning aan de Marthastraat.

[quads id=1]

 

Eerder aangehouden

Zijn kompanen zijn eerder al aangehouden en achter slot en grendel gezet. Djorano is na zijn aanhouding door het A.T. overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie te Paramaribo. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

politie Paramaribo
Op zijn jaardag

[quads id=1]

Op zondag 23 september is Djorano 35 jaar oud geworden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.