Video – Uitnodiging Trubite voor muzikant Ronnie Nelom alias Biga in Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam,

Uitnodiging

Tribute voor

Ronald Nelom
Alias Biga/ Bigi Das

[quads id=1]

donderdag 4 oktober 2018
Party centrum Rhone
Rhoneweg 12- 14, 1043 AH Amsterdam
Aanvang 1700u -2300u

Persbericht:
26 september 2018

Vandaag is er op verzoek van de SDC lid Sandra Grep, medenamens het stadsdeelbestuur van Amsterdam Zuidoost. M.n. de stadsdeel secretaris dhr. Bas van Spreeuw.

[quads id=1]

Amsterdam Zuidoost

De stadsdeel voorzitter mevr. Tanja Jadnanansing en de stadsdeelbestuurders dhr. Jacob Weddemeijer en dhr. Dirk de Jager een gedenkplek aangelegd in het Stadsdeelkantoor voor de overleden Surinaamse zanger Ronny Nelom alias Biga bekend van de band Combinatie 16 hier in Nederland. Een bijzondere persoon en zeer belangrijk geweest in de Surinaamse muziek wereld is ons komen te ontvallen.

Overleden zanger

U bent van harte welkom in het Stadsdeelkantoor in Amsterdam Zuidoost op de begane grond. De plek staat zo toevallig ook tegenover balie 16 op de afdeling burgerzaken . Wij wensen de hele Surinaamse gemeenschap veel sterkte toe met dit verlies!

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]
overleden Amsterdam overleden Amsterdam

Namens het Comité vrienden van Biga

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.