Politiebericht – Jongeman verstuurt stiekem intiem filmpje van minnaar ~ Suriname

HIV Suriname

Suriname ~ Man opgesloten voor zedenmisdrijf. De 29-jarige Jerry, C. uit Suriname is op maandagavond 24 september aangehouden door de politie van Santodorp in Suriname.

Advertisements
Jerry uit Suriname

Een 20-jarige minnaar heeft aangifte gedaan tegen hem ter zake schennis der eerbaarheid en p*rn*grafie. Volgens verklaring van de aangever had Jerry de liefde met hem bedreven. Wat de aangever niet wist, was dat Jerry die intieme handelingen met zijn zaktelefoon vast legde.

Advertisements
Video’s met telefoon

Vervolgens heeft hij de vastgelegde beelden naar vrienden verstuurd. Toen de 20-jarige hierachter kwam deed hij aangifte tegen Jerry. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jerry in verzekering gesteld.

Advertisements

Paramaribo SurinameBron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.