Politiebericht – Jongeman verstuurt stiekem intiem filmpje van minnaar ~ Suriname

HIV Suriname

Suriname ~ Man opgesloten voor zedenmisdrijf. De 29-jarige Jerry, C. uit Suriname is op maandagavond 24 september aangehouden door de politie van Santodorp in Suriname.

[quads id=1]

Jerry uit Suriname

Een 20-jarige minnaar heeft aangifte gedaan tegen hem ter zake schennis der eerbaarheid en p*rn*grafie. Volgens verklaring van de aangever had Jerry de liefde met hem bedreven. Wat de aangever niet wist, was dat Jerry die intieme handelingen met zijn zaktelefoon vast legde.

[quads id=1]

Video’s met telefoon

Vervolgens heeft hij de vastgelegde beelden naar vrienden verstuurd. Toen de 20-jarige hierachter kwam deed hij aangifte tegen Jerry. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jerry in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Paramaribo SurinameBron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.