Gekneveld slachtoffer vertelt over brute beroving in Suriname

criminelen Paramaribo

Suriname ~ Slachtoffer: “Ik ben gekneveld achtergelaten”. “Zoals elke dag was ik maandagmorgen aan het werk in een cellshop aan de Martin Luther Kingweg in Suriname.

[quads id=1]

Shop in Paramaribo

Rond 09.15 uur stapte een klant binnen. Ik vond de wijze hoe hij gekleed was al vreemd. Hij had een capuchon over zijn hoofd en een bril op. De zogenaamde klant vroeg naar en bepaald merk mobiel. Voordat ik hem zou antwoorden, voelde ik een loop tegen mijn hoofd gedrukt.

[quads id=1]

Vreemde klant

Ik moest plat op de grond liggen waarna de tweede dader binnen kwam en mijn handen en voeten vastmaakte middels tie-wraps. Ik ben gekneveld achtergelaten.” Het slachtoffer verklaarde dat ‘de manier van hun handelen hem sterk het vermoeden geeft dat zij het eerder hebben gedaan’. Zij maakten geen lawaai en spraken onderling in het Nederlands.

Eerder gedaan

[quads id=1]

Onder bedreiging van een vuurwapen maakten de rovers 50 mobiele telefoons uit de etalagekast, een laptop, twee game consoles, een geldbedrag groot SRD 500 en de camera box buit. Na de daad hebben de rovers de plaats verlaten in een voertuig.

winkel Suriname
Voorbeeldfoto

Het slachtoffer heeft na enige tijd zich bevrijd en de politie Suriname ingeschakeld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De daders zijn nog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.