4-jarige jongen uit Paramaribo misbruikt door zijn neefjes van 11 en 13 jaar

Paramaribo ~ 11- om 13-jarige ingesloten wegens ontucht met 4-jarige. De politie van Paramaribo heeft maandag twee jeugdigen van 11 om 13 jaar ingesloten wegens ontucht met een 4-jarige.

[quads id=1]

Meisje uit Paramaribo

Volgens verklaring van een vrouwelijk familielid blijven de verdachten en het slachtoffer in één woning. Maandagmiddag heeft het kind bekendgemaakt dat zijn twee neven iets in zijn anus hebben gestopt. Het slachtoffer klaagde van pijn. Volgens de 4-jarige hebben deze twee neven hem eerder een aantal keren misbruikt.

[quads id=1]

Daadwerkelijk misbruikt
Voorbeeldfoto bange jongen

De politie werd erbij gehaald, die beide jongens meenam naar het bureau en het slachtoffer werd met een doktersverklaring verwezen naar een specialist. Het kind is daadwerkelijk misbruikt, blijkt uit het doktersonderzoek. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide jongens ingesloten bij Opa Doeli.

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.