Video ~ Al 4 verdachten opgesloten omtrent corruptiezaak Rosheuvel ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Nog een inspecteur ingesloten in zaak ECD. Ook de inspecteur van politie, E. M., is maandag in verzekering gesteld in de zaak waarin het hoofd van de Economische Controledienst (ECD), E. Rosheuvel, is ingesloten.

[quads id=1]

Politie Suriname

Hij wordt ervan verdacht te hebben meegewerkt en betrokken te zijn in deze zaak. Rosheuvel werd afgelopen vrijdag samen met een burger R. ingesloten voor respectievelijk het aannemen van giften en beloften en omkoping van een ambtenaar. De volgende dag is een van de aangevers, D.J., ook door de afdeling Fraude van KPS ingesloten wegens het plegen van een economisch delict en omkoping van een ambtenaar.

[quads id=1]

Aannemen van giften

politie Suriname

Dagblad Suriname heeft de informatie dat in het belang van het onderzoek het Openbaar Ministerie een beperking heeft gelast tegen alle ingesloten verdachten. Zij mogen geen bezoek krijgen van hun raadslieden. Desgevraagd bevestigde het hoofd van PR afdeling, Humphrey Naarden, dat op de verdachte Rosheuvel tijdens haar insluiting in de inrichting Santo Boma een mobiele telefoon is aangetroffen.

[quads id=1]

Geen bezoek

Naarden zegt dat Rosheuvel de mobiele telefoon in haar pruik had verborgen. In het belang van het onderzoek blijven de twee inspecteurs en de twee burgers ingesloten.

Bekijk hier een video over de zaak:

Foto binnengekomen via Facebook
Geschreven door Saskia Bandhan
**

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.