SRD 155.000 uit auto van dame gestolen te Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ SRD 155.000 weggenomen uit een voertuig. De politie van Paramaribo kreeg maandag een aangifte binnen van een auto-inbraak aan de Zonnebloemstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Auto te Paramaribo

Uit het onderzoek blijkt dat de aangeefster haar voertuig voor een woning had geparkeerd. Toen zij na enige tijd met haar voertuig wilde wegrijden, zag zij tot haar schrik dat in haar voertuig was ingebroken en dat haar tas met daarin SRD 155.000 was weggenomen.

[quads id=1]

SRD 155.000

De sterke arm heeft de aangifte opgenomen en is bezig de dader(s) op te sporen. Het onderzoek duurt voort. De politie blijft steeds waarschuwen dat autobestuurders geen waardevolle goederen en of geld in hun voertuigen moeten achterlaten. De criminelen zijn overal aanwezig en kunnen behalve de buit ook schade aan het voertuig aanrichten.

auto Suriname
Voorbeeldfoto

Geschreven Saskia Bandhan

[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.