Auto vliegt in brand te Paramaribo

brand Paramaribo

Paramaribo ~ Autobrand aan de Baidjoestraat. De politie van Paramaribo kreeg zondagmiddag een melding van een brand aan de Baidjoestraat.

[quads id=1]

Politie te Paramaribo

Ter plaatse aangekomen werd een Chevrolet Captive aangetroffen, die in brand stond. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met Tyreke, een kleinzoon van de eigenares van het voertuig. Op die bewuste middag reden zij van de Buenos Airesstraat naar de Baidjoestraat.

[quads id=1]

Samen met kleinzoon

Onderweg naar het adres van de moeder van Tyreke merkte de benadeelde dat er rookontwikkeling kwam van onder de motorkap van het voertuig. Zij reed naar de Baidjoestraat te Paramaribo en parkeerde de wagen in een garage. De grootmoeder van Tyreke maakte de motorkap open en zag tot haar schrik een vlam, waarna zij deze weer dichtmaakte.

Ze zag een vlam

[quads id=1]

De politie en de brandweer werden terstond in kennis gesteld. Volgens Tyreke was de brandweer binnen 10 minuten ter plaatse en heeft het vuur gedoofd. Omstanders hadden voor de komst van de brandweer reeds maatregelen getroffen om het vuur te doven, echter zonder het gewenste resultaat.

Uitgebrand

Volgens Tyreke is het voertuig van zijn grootmoeder aanzienlijk beschadigd door de brand. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.