Parlementariër Ronald Hooghart heeft zware operatie gehad in Colombia ~ Suriname

hooghart Suriname

Suriname ~ Hooghart terug na zware operatie Colombia. Na geruime tijd afwezig te zijn geweest is Ronald Hooghart terug in Suriname.

[quads id=1]

Hooghart uit Suriname

Hooghart is NDP-parlementariër, voorzitter van de Centrale Landsdienarenorganisaties (CLO) en voorzitter van de Partij Belangenbehartiging en Ontwikkeling (PBO). Hooghart vertoefde de afgelopen weken in Colombia waar hij een zware operatie heeft ondergaan voor een verstopping aan zijn aorta, de grote lichaamsslagader, en enkele verstoppingen in zijn benen.

[quads id=1]

Zware operatie

hooghart Suriname

In gesprek met Apintie Televisie zei de politicus blij te zijn terug te zijn in Suriname en vooral tevreden te zijn met resultaten die de vakcentrale tijdens zijn afwezigheid onder leiding van het bestuurslid Michael Miskin heeft geboekt. Het was volgens Hooghart een zware operatie waar hij op gegeven moment zelfs ‘weg was’.

[quads id=1]

Hij werd gereanimeerd

Doordat de artsen hem terstond hebben gereanimeerd, kan hij vandaag weer in zijn land staan.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.