Foto’s/Video – ‘I ❤ Brokopondo’ kunstwerk voor toerisme boost ~ Suriname vakantie

Brokopondo Suriname

Suriname ~ ‘I ❤ Brokopondo’ kunstwerk moet toerisme Brokopondo in Suriname boost geven. “I am happy!”, zo reageert districtscommissaris van Brokopondo, Kenya Pansa, na het onthullen van het ‘I ❤ Brokopondo’ kunstwerk.

[quads id=1]

Brokopondo in Suriname

Samen met de minister van Regionale Ontwikkeling, Edgar Dikan, de ambassadeur van Brazilië in Suriname, Laudemar Aguiar, en andere betrokkenen onthulde de burgermoeder zondag dit kunstproduct. Dc Pansa heeft het project “I love Brokopondo” ontwikkeld als eye-catching districtsverfraaiing en om de toerismesector een boost te geven.

Vijf sectoren

[quads id=1]

Volgens de dc is toerisme is een van de vijf sectoren die Suriname verder op weg moet helpen naar duurzame ontwikkeling en in dat kader is dit project uitgevoerd. Zij heeft het project besproken met Jerry Finisie, Sustainability Manager van Rosebel Gold Mines NV. Hij vond het project prima en heeft zijn volledige ondersteuning toegezegd. Het project is volledig gefinancierd door Rosebel Gold Mines. Makamboa en Grassalco hebben ook hun bijdrage geleverd tot het realiseren van deze blikvanger.

Rosebel Gold Mines

[quads id=1]

Na de onthulling kreeg de dc en haar team hoog bezoek van de ministers van Buitenlandse Zaken van China en Suriname, Wang Yi en Yldiz Pollack-Beighle. Zij waren onderweg naar de Johan Adolf Pengel Luchthaven om de Chinese minister af te zetten.

Brokopondo SurinameSurinaamse vlag

Het ‘I ❤ Brokopondo’ kunstwerk staat aan de Afobakkaweg ter hoogte van mast 82 en is geverfd in de kleuren van de Surinaamse vlag.
Video:

Bekijk hier de foto’s van NII:

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.