17-jarige ‘wachter’ steelt van vriendinnen met bandenpech ~ Suriname

school Paramaribo

Suriname ~ Een zeventienjarige jongeman is deze week in het district Para te Suriname gearresteerd voor diefstal van een mobiele telefoon.

[quads id=1]

Jongen uit Suriname

Hij is intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

De tiener hield de wacht voor zijn werkgever bij een machine aan de Martin Luther Kingweg. Hij was daar samen met twee andere collega’s. Op een gegeven moment kreeg een vrouw bandenpech en parkeerde haar auto op de berm.

[quads id=1]

Ze kreeg bandenpech

De twee collega’s schoten de vrouw te hulp maar intussen arriveerde een vriendin van de vrouw die gebeld was. De vriendin parkeerde haar voertuig achter dat van de vrouw die bandenpech had. Terwijl de twee collega’s bezig waren de band te verwisselen, kwam de verdachte erbij.

[quads id=1]

Hij nam de telefoon weg

telefoon Suriname

Hij ging naar de auto van de vriendin en nam een mobiele telefoon weg die op de voorzitting lag. Via een open ruit pakte hij de telefoon weg. Toen hij gesnapt werd door de benadeelde rende hij weg. De benadeelde rende achter hem aan, maar de jongeman verdween in het bos.

Thuis aangetroffen

Naderhand werd de tiener thuis aangetroffen door een van zijn collega’s en zijn werkgever. De politie werd erbij gehaald en hield de jongeman aan. De gestolen telefoon werd bij de tiener aangetroffen
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis