Video – Familiedrama in Nederland. Gezin van 4 dood aangetroffen!

Nederland overleden

Nederland ~ Gezin komt om bij brand in woning Papendrecht in Nederland. Bij een woningbrand aan de Cremerstraat in Papendrecht zijn zaterdagochtend vier mensen om het leven gekomen.

[quads id=1]

Gezin in Nederland

De slachtoffers zijn een man en een vrouw van 32 jaar en twee kinderen van vier en zes jaar. Dat meldt de politie. Het vuur in het huis in de Cremerstraat werd zaterdagochtend ontdekt, maar was snel geblust. De hulpdiensten in Nederland rukten massaal uit.

Het kan een gezinsdrama zijn

[quads id=1]

Nederland overleden
Foto van Ⓒ MEDIATV

Er zijn sterke aanwijzingen dat een ’gezinsdrama’ het leven heeft gekost aan een echtpaar van 32 jaar en twee kinderen van vier en zes jaar in Papendrecht. Dat heeft de politie Nederland geconcludeerd na een eerste onderzoek.

Bekijk hier de video’s erover:

[quads id=1]

Het OM gaat ervan uit dat het gezin door een van de ouders om het leven is gebracht, die daarna zelfmoord heeft gepleegd. (NOS)
Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.