Video – Ronny ‘Biga’ Nelom, zanger van Combinatie XVI is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam – Ronny ‘Biga’ Nelom, de voorzanger van de populaire Surinaams-Nederlandse kawinaband Combinatie XVI is zaterdagmorgen in in het AMC Ziekenhuis in Amsterdam overleden.

[quads id=1]

Biga uit Amsterdam

Het overlijden wordt bevestigd door showpromotor, Artie Arduin, van Artie’s Promotion.

Herkenbare stem

[quads id=1]

Arduin heeft bij zijn activiteiten rond de oudejaarsviering altijd Combinatie-16 in zijn ‘line-up’ geplaatst. De showpromotor blikt terug op een prettige samenwerking met ‘Biga’. “Hij had een unieke en herkenbare stem. Dat zullen we missen”, treurt Arduin.

In Suriname en Nederland

[quads id=1]

Niet alleen in Nederland is de zanger actief geweest maar ook in Suriname heeft hij voor zijn vertrek naar Nederland zijn stempel gedrukt.

overleden Amsterdam

Meerdere bands

Hij heeft onder andere gespeeld bij Limbo Kawinaband en de vroegere Haiti Boys. Enkele dagen geleden had de familie kennissen en vrienden de gelegenheid gegeven om ‘Biga’ nog voor het laatst te zien. Verschillende artiesten en platforms condoleren en delen herinneringen op Facebook.

Sterkte aan de familie

Limbo Kawinaband schrijft: “Biga was oud-lid van Limbo Kawinaband. In hem verliezen we een grote kawinazanger. Sterkte aan de familie, de leden van Combinatie-16, vrienden en de fans.”
Kik hier naar een paar video’s van de geweldige zanger:


[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.