Politiebericht – 16-jarige in Paramaribo aangevallen door jongens en misbruikt

school Paramaribo

Paramaribo ~ 18-jarige ingesloten voor intiem misbruik; kompanen voortvluchtig. Een mevrouw deed op zondag 16 september aangifte op het politiebureau van het ressort Uitvlugt Paramaribo.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Volgens verklaring van de aangeefster is haar 16-jarig nichtje S.W. op diezelfde dag door enkele jongens seksueel misbruikt. Naar haar zeggen vertoeft haar nichtje S.W. nauwelijks drie maanden in Suriname en besloot een middag wandeling te maken in de buurt. Tijdens haar wandeling werd zij door de jongens benaderd die haar op een bepaald moment naar een in aanbouw zijnde woning brachten.

[quads id=1]

Ze brachten haar naar een woning

Op die plek is S.W. intiem misbruikt. Een van de verdachten is de 18-jarige P.R. die bekend is bij het slachtoffer.
P.R. werd door zijn ouders naar het politiebureau gebracht toen zij begrepen dat hij één van de verdachten was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is P.R. in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.