Nep account minister Regilio Dodson ‘maakt’ nog steeds slachtoffers ~ Suriname

minister Suriname

Suriname ~ Nep account minister van Natuurlijke Hulpbronnen Suriname maakt nog steeds slachtoffers. De minister van Natuurlijke Hulpbronnen, Regilio Dodson, hekelt het feit dat mensen nog steeds last ondervinden van neppe accounts van deze bewindsman.

[quads id=1]

Minister Suriname

In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut Suriname benadrukt hij niet actief te zijn op Facebook. Alle activiteit vanuit dit sociaal netwerk zijn dus niet afkomstig van hem.

Minister Dodson wordt al te vaak geconfronteerd met klachten van burgers die vanuit neppe accounts benaderd worden voor het verstrekken van leningen.

Verstrekken van leningen

[quads id=1]

Ook vraagt de beheerder van deze fake accounts mensen kostenvergoeding voor diverse zaken die hij voor ze zou kunnen realiseren. De minister doet een dringend beroep op de gemeenschap om alert te blijven op social media en raad aan om geen leningen af te sluiten of gelden te geven aan onbekenden via dit netwerk. Hij hekelt het feit dat mensen hierdoor steeds in contact treden met zijn ministerie om naar de voorwaarden van het afsluiten van lening te vragen.

[quads id=1]

Aangifte gedaan
minister Suriname
Archieffoto Minister Dodson
Aangifte gedaan

Minister Dodson heeft hieromtrent reeds aangifte gedaan en kijkt uit naar het resultaat van het onderzoek. Voor de bewindsman kan deze zaak niet snel genoeg tot het verleden behoren.
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.