Vrouw dood aangetroffen te Paramaribo

rolstoel Suriname

Paramaribo ~ Levenloos lichaam invalide vrouw aangetroffen. De 52-jarige A. J. die vaker op een rolstoel voor een handelszaak in de binnenstad Paramaribo boeken verkocht, werd dinsdag bewusteloos aangetroffen langs de weg.

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Men trof het slachtoffer aan de Coöperatieweg, een zijstraat van de Oude Charlesburgweg te Paramaribo, bewusteloos aan. De politie die ter plaatse verscheen, schakelde de ambulance in. Het personeel van de ambulance constateerde dat de vrouw geen tekenen van leven meer vertoonde.

[quads id=1]

Geen tekenen van leven

Een arts werd erbij gehaald die de dood vaststelde en het lijk werd toen door tussenkomst van een uitvaartdienst vervoerd naar het mortuarium. Het slachtoffer was een diabeet, bevestigt de familie.

Het lijk is in beslag genomen, omdat de oorzaak nog niet bekend is. Het kan zijn dat ze een aanval heeft gehad.

[quads id=1]

rolstoel Suriname
Voorbeeldfoto persoon in rolstoel
Misschien aangereden

De mogelijkheid bestaat ook wel dat ze door iemand is aangereden. Om deze vermoedens waar te maken, zal er obductie worden gepleegd.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis