Verdachte poging tot doodslag en zware mishandeling aangehouden te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ De verdachte Anthony,K. alias “Boebi” is gisteren, donderdag 20 september, aangehouden door leden van het Arrestatie Team(A.T.).

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Anthony wordt verdacht van onder andere openlijke geweldpleging, poging doodslag en zware mishandeling in Suriname. Deze verdachte moet in de maand juli van dit jaar betrokken zijn geweest bij een steekpartij in een bardancing aan Saramaccastraat. Daarbij raakten drie mannen gewond. Die gewonden werden voor behandeling naar de afdeling SEH van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo gebracht.

[quads id=1]

Twee mannen

Niet lang daarna verschenen twee mannen ter plaatse die hoogstwaarschijnlijk van plan waren om de slachtoffers nog meer kwaad te doen. Naderhand zijn deze twee mannen geïdentificeerd als te zijn Jurgen, P. en Anthony, K. alias”Boebi”.
Toen zij geen toegang kregen tot de slachtoffers keerden zij zich tot de begeleiders van de slachtoffers. Daarbij heeft Jurgen, P. de 27-begeleidster Candice, W. een ernstige verwonding toegebracht in het gelaat.

Candice raakte gewond

[quads id=1]

Na deze laffe daad vluchtten zij weg. Daarbij had Anthony, K. een jachtgeweer met ingekorte loop tevoorschijn gehaald waarmee hij schoten had gelost. Jurgen, P. is eerder aangehouden en in verzekering gesteld; terwijl Anthony,K. gistermorgen omstreeks acht uur in de Jodenbreestraat in de kraag is gevat door leden van het A.T.

politie ParamariboHij is vervolgens overgedragen aan de recherche van het Bureau Geyersvlijt, die belast is met het onderzoek. Anthony is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De slachtoffers zijn al enige tijd uit het ziekenhuis ontslagen.

Eerdere berichten:

Schietpartij te AZP Paramaribo. Vrouw raakt gewond

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.