Politiebericht ~ Lichaam van man in verre staat van ontbinding aangetroffen in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Lijk aangetroffen te Tawajariepolder in Suriname. De politie van het ressort Santo Boma kreeg woensdagmiddag 19 september de melding binnen, dat een lijk was aangetroffen te Tawajariepolder In Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek. Ter plaatse trof de politie het ontzielde lichaam van vermoedelijk een man aan. Het lijk was al in verre staat van ontbinding. Het gebied waar het lijk is aangetroffen is zwaar bebost en wordt gebruikt als dump plaats voor allerhande spullen.

Oud ijzer

[quads id=1]

dood Suriname
Voorbeeld foto

[quads id=1]

Het lijk is ontdekt door een man die opzoek was naar oud ijzer en aluminium. De overledene was gekleed in een blauwe jeans broek en een grijskleurige trui. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk hangende het onderzoek in beslag genomen.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.