Anoniem – Omdat hij uit loopt, ga ik nu ook vreemd ~ Suriname

vreemd gaan Suriname

Suriname ~ Lieve FamilieNieuws. Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik wel wilde vertellen wat ik allemaal heb gedaan achter de rug om van mijn partner. We wonen in Suriname. En daar is klein. Maar ik wil het toch uitspreken.

[quads id=1]

Sheila en Aniel uit Suriname

Ik weet namelijk dat ik helemaal niet goed bezig ben. Maar het voelt wel heel goed aan. Dus eigenlijk ben ik goed bezig. Ik verwen mezelf gewoon. Of ik laat me verwennen. Ik loop namelijk uit voor mijn man. Iets dat ik veel eerder had moeten doen. Waarom ik dat zeg: Het is nu ongeveer 12 jaren dat Aniel met andere vrouwen gaat. Dat niet alleen. De laatste jaren is hij ook gewelddadig. Naar mij toe en naar de jongens. Onze zonen. Het leven was een hel voor mij en de kinderen. Dat kwam ook omdat ik altijd zo jaloers was en daardoor was er veel ruzie in huis. Maar sinds een jaartje is er rust in huis. Niet omdat hij gestopt is met uitlopen. Ik ben juist begonnen met uitlopen.

[quads id=1]

Ik loop nu uit

Doordat ik nu een eigen leven aan het leiden ben, maak ik me helemaal niet druk om Aniel. Nog mooier. Ik slaap niet meer met hem. Al een jaar niet meer. Precies een jaar geleden ben ik voor het eerst uitgelopen. Wacht ik ga jullie iets meer vertellen eerst over ons. Ik ben dus Sheila van Hindoestaanse/mix afkomst. Ik ben a 20 jaar getrouwd met Aniel. We hebben een tweeling. Jongens van 18 jaar. Ze studeren in de hoofdstad van Suriname. En wonen sinds 2 jaar ook daar bij mijn moeder. Het leven thuis was niet goed voor ze.

Ze wonen bij mijn moeder

Ik woon in een andere stad in Suriname. Samen met Aniel. Die jongens zie ik weekends want dan ben ik in de stad bij mijn moeder. Mijn moeder weet alles. Ze weet dat ik een vriend heb. Waarom ze het accepteert? Voor haar ben ik al gescheiden. Mijn man heeft me vaker mishandeld in het verleden vlak voor mijn moeder en die kinderen. Sindsdien houdt mijn moeder niet van hem.

Ze heeft zelf zoveel meegemaakt. Het was niet leuk meer voor haar. Mijn vader is overleden. Hij heeft mijn moeder ook veel pijn gedaan. Mijn moeder is een moksi vrouw. Getrouwd met een Hindoestaan. Dus jullie kunnen je voorstellen hoeveel problemen ze had met mijn vader en zijn familie. Maar ze heeft hem nooit gelaten en ze heeft nooit van een andere man gehouden. Ook niet toen hij stierf, want ze was nog jong.

Hij is overleden

[quads id=1]

vreemd gaan Suriname
Voorbeeldfoto van CMAI

Maar mijn moeder is blij dat ik anders ben en dat ik zelf heb besloten om mijn eigen leven te leiden. Dus ja weekends ben ik bij haar en ga ik uit met anderen. Eerst was het gewoon om mijn hoofd te luchten, toen werd het flirten en nu is het meer dan dat. Ik heb nergens spijt van. Ik vind dat ik er recht op heb. Jarenlange ellende met Aniel. Uitlopen, ruzies echt slaande ruzies. Nee hoor. Nu is het tijd om te genieten.

Ik geniet nu

Mijn moeder zegt dat ik moet scheiden. Maar dat wil ik ook weer niet. Door de week leven we samen. Juist nu ik ook uitloop gaat het zo goed tussen ons. Hij weet dat ik niet met hem wil slapen om ziektes. Ik wil bescherming gebruiken, maar dat wil hij niet meer dus is makkelijk voor mij om hem te weigeren in bed. Het lijkt ook alsof hij slapper is geworden. Misschien omdat ik ook ben veranderd. Hij is lief en behulpzaam. Maar ik weet dat hij nog met andere vrouwen gaat. Hij geniet ook als ik er niet ben weekends. En ik ben blij. Laat hem ook genieten want ons huwelijk wordt nooit meer hoe het was. Het is eigenlijk voorbij.

[quads id=1]

We slapen wel in 1 bed. Hij houdt van me. We zijn al zo lang samen. Ik hou van hem als een vriend. De vader van mijn kinderen. Ik help hem met de zaken en de huizen. Ik zorg voor zijn ouders. Dat doe ik allemaal nog. Hij gaat mij ook niet willen laten. Maar ons huwelijk is niet meer hetzelfde. En hij weet het. Maar hij weet niet dat ik uitloop.

Hij weet het niet.

Zeggen jullie aub niet dat ik slecht ben. Aniel heeft zoveel vrouwen gehad in Suriname. Maar meestal hier uit onze stad. Lange relaties ook. Met kinderen. Vrouwen aan de deur die komen vechten. Vrouwen die me willen vergiftigen. Ik kon niet meer ik was moe.

[quads id=1]

Daarom heb ik gekozen voor een uitweg: Een andere man. Het is me overkomen, ik was het niet gaan zoeken.  Maar ik geniet inmiddels van mijn derde boyfriend. Deze heer heb ik 3 maanden geleden ontmoet. Hij denkt dat ik in scheiding lig.

Dat maakt alles wel gecompliceerd. Ik ga hem moeten vertellen dat ik niet van plan ben om te scheiden. Maar dat ga ik nog niet doen want ik geniet nu echt van hem. Hij gaat het niet leuk vinden. Ik weet het want die twee die ik hiervoor had hebben het ook niet geaccepteerd. Ze willen een vrouw die vrij is. Maar 1 van ze was ook gebonden. Het was lastig. Ik geef dat toe. Maar met deze heer zou ik oud kunnen worden. Ik voel me geweldig. Ik loop uit en toch lijkt het alsof ik een normale relatie heb. We zijn heel vrij met elkaar.

Ze willen een vrouw die vrij is

[quads id=1]

Het lijkt misschien voor jullie dat ik niet goed ben of dat ik gek ben geworden, maar eerlijk is eerlijk. Ik geniet vreselijk van het leven op dit moment. Die aandacht is verslavend. Jaren lange ellende heb ik achter de rug. Ik neem nu gewoon wraak en ik geniet ervan. Ik ga misschien op een dagje stoppen. Maar niet nu. Dat was mijn verhaal.

En een kleine tip aan de vrouwen met slechte mannen. Probeer te doen wat ik doe. Geloof me, je gaat niet meer huilen ’s avonds, of vechten met andere vrouwen. Je gaat je niet meer druk maken. En zo hoort het leven te zijn. Maar pas wel op, en wees voorzichtig. Niet alle mannen zijn als mijn man. Hij laat me vrij. Omdat hij dit niet van mij verwacht. Ik weet niet wat hij gaat doen als hij het zou weten. Maar hij gaat dan ook weten dat het komt door hem zelf. Ik loop uit omdat hij dat doet.

Een slechte man

Natuurlijk is het beter om weg te gaan bij een slechte man. Maar in mijn geval ga ik meer verliezen dan winnen dus ik ben goed zo. Echt waar hoor. Voorlopig is dit mijn leven.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Hij wil scheiden omdat ik ben misbruikt door mijn opa

Anoniem: We zijn beiden vreemdgegaan. En hij wil nu scheiden.

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig