Video – Passagiers bloeden uit neus en oren. Vliegtuig maakt noodlanding ~ India

vliegtuig India

India ~ Dertig gewonden door ontbreken cabinedruk vliegtuig India. Een vliegtuig van Jet Airways heeft donderdag in Mumbai India een gedwongen noodlanding moeten maken.

[quads id=1]

Vliegtuig India

Dit moest nadat dertig mensen gewond raakten door het ontbreken van cabinedruk. Het vliegpersoneel was vergeten de luchtdruk aan te zetten.

Geen luchtdruk

Het betrof de Indiase binnenlandse vlucht 9W 697 van Mumbai naar Jaipur in India. Bij het opstijgen werd direct duidelijk dat er geen luchtdruk was in de cabine. Passagiers begonnen uit hun oren en neus te bloeden.

[quads id=1]

vliegtuig India
Foto van oneindia
Bloedende passagiers

Volgens de eerste berichten zijn 30 van de 166 inzittenden gewond geraakt. Daarnaast hadden de passagiers last van hoofdpijn. Zij kregen na de noodlanding medische hulp op het vliegveld in India.

Vergeten?

Lalit Gupta, het hoofd van het vliegverkeer in India, zegt tegen de Hindustan Times dat de bemanning was vergeten een schakelaar om te zetten. Het inschakelen van deze schakelaar zorgt ervoor dat er luchtdruk is in het vliegtuig.

[quads id=1]

Luchtvaartmaatschappij Jet Airways zegt dat de bemanningsleden die de cockpit bemanden voorlopig op non-actief zijn gesteld.

Bekijk hier een video van het incident:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.