Politiebericht – video – 15-jarige jongen overleden tijdens vakantie werk – Suriname

0

Suriname ~ 15-jarige vakantie jobber dodelijk aangereden in Nickerie te Suriname. De 15-jarige (Shaniel) Kamlish Soerjbalisingh is op dinsdag 18 september te Nanipolder op een kleidam aangereden door een pick-up.

Vakantie in Suriname

De politie van Corantijnpolder deed na een melding van de aanrijding tussen een pick-up en een voetganger de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren Kamlish, Soerjbalisingh op de berm van een kleidam aan.

Geen teken van leven

Kamlish vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood vast. Onderzoek wees uit dat Kamlish als vakantie jobber werkzaam was op een rijstareaal te Nanipolder te Nickerie in Suriname. Hij was op de kleidam bezig met het schoon maken van de maaibalk van een maaidorser (combine) toen op een bepaald moment de 45-jarige pick-up bestuurder Arkom A. achteruit reed. Tijdens die handeling heeft hij Kamlish aangereden.

overleden Suriname

De overleden Shaniel Kamlish Soerjbalisingh Foto van Actionnieuws Suriname

Hij reed achteruit

Na overleg met het Openbaar Ministerie van Suriname is het ontzielde lichaam van Kamlish voor obductie in beslag genomen. Arkom is na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

Met het overlijden van (Shaniel) Kamlish staat de verkeersbarometer landelijk op 50.

Bekijk hier de video erover:

 

Eerdere berichten:

15-jarige jongen overleden in het verkeer tijdens vakantie in Nickerie – Suriname

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.