Overleden – Mijn man en onze vader Harold Tjap Anches ~ Paramaribo – Curaçao

overleden Paramaribo

Paramaribo – Curaçao,

Tjap, what if God has his own Masterplan?
Hoe groot Zijt Gij dan, hier op aarde?

Harold Tjap Anches

Geboren Paramaribo 15-5-1953
Overleden Curaçao 6-9-2018

[quads id=1]

Nog niet te bevatten maken wij familie Anches bekend, dat op donderdag 6 september 2018, op Curaçao van ons is heen gegaan, onze lieve, sterke, zorgzame: man-vader-broer, oom en grootoom:

Harold L. Anches.

Namens je vrouw Kathleen:
Tjap, waarom heb je ons mooi, liefdevol, jong, knus en bloeiend gezin en nieuwe thuis verlaten? Waarom juist nu, nu je je plekje en rust op deze aarde en bij ons gevonden had?

Te kort Tjap, maar de overtuiging is er, vanuit de hemel zal je ons blijven steunen en over ons waken.

Namens je kinderen: Valerie, Roelof, Roemenique, Dwayne en Dariel.
U hield zielsveel van ons papa, u gaf ons vanuit uw hart echte liefde en moedigde ons aan niet te huilen en Kracht & Eenheid te hebben. Deze liefde en alle andere wijze levenslessen van u ontvangen, zullen ons de kracht geven, om deze keus van het Universum te aanvaarden.

Namens je broers en zussen: Eric-Henna- Ramon-Astrid-Denise- Robby-Ingrid-Deryck, Anches.
Tjap, waarom verlaat je het mooi en bijzonder gezin van 9 Ella kinderen?
Tjap, je was een strijder, een Big Rock, de gangmaker in het gezin en de lieveling, en (netjes gezegd) de ondeugendste van onze moeder Ella. Je bracht heel veel zon in huis, maar ook djoegoedjoegoe en ellende :-).

Namens je (achter) nichtjes en neefjes:
Oom Tjap u was onze grappigste lieve oom EVER. We zullen uw grappen blijven vertellen en (kan niet anders) vreselijk om u blijven lachen. We will always love you oompie Tjap.

[quads id=1]

Oneindig groot blijft je ziele leven. Onze grote troost is dat jouw aardse lichaam zal vergaan, maar je ziel zal altijd dichtbij ons blijven en in onze harten voortleven.

“Mo set kong in stijl”
Waren altijd jouw woorden als er weer één van je vele feestjes of zakelijke ondernemingen naderde. Je hebt ons dat goed in de oren geknoopt en ook getoond.
Je zeer diepe wens was altijd: een mooi en gezond leven voor je kinderen en moeders. Ook voor je familie, vrienden en alle andere Goede mensen op deze aarde.

Op woensdag 19 september zal er van 20.00u – 24.00u een Singi Neti worden gehouden in Stichting Mata Gauri aan de Kwattaweg no 321 te Paramaribo

De uitvaart vindt plaats op donderdag 20 september 2018 om 17.00 uur op de begraafplaats Hodi Mihi Crash Tibi aan de Dr. Sophie Remondstraat te Paramaribo

Er zal van 14.00u – 15.00u gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid in de grote aula van het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis aan de Kernkampweg te Paramaribo , gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00u – 16.00u  .

De stoet vertrekt om 16.30u naar de begraafplaats,
waar er geen gelegenheid zal zijn tot het nemen van afscheid

[quads id=1]

overleden Paramaribooverleden Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.