Anoniem – Moet ik vaker omgang hebben om zwanger te worden?

zwanger Paramaribo

Paramaribo ~ Lieve mensen, ik heb wel een heel intieme vraag. Ik wil namelijk zo snel mogelijk zwanger worden. Ik hoop dat jullie mij hier antwoord op kunnen geven.

[quads id=1]

Ik durf namelijk nog niet naar de dokter te gaan. Ik ben Laura. 34 jaar. Ik woon in Paramaribo en ik ben 2 jaar met de 30- jarige Carlos. Ook uit Paramaribo. Ik ben 4 jaar ouder dan hem.

Laura uit Paramaribo

[quads id=1]

Vanaf het moment dat we samen zijn heb ik nooit de pil gebruikt. Ik wist namelijk al meteen dat ik een kind van hem wilde. Dus na 3 maanden en de nodige testen deden we het zonder bescherming. Maar nu 1,5 jaar later ben ik nog steeds niet zwanger.

Nog steeds niet zwanger
zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto van Es La Facebook

Carlos baalt ook ervan. Hij maakt zich zorgen, maar ons probleem is, we hebben eigenlijk alleen nog maar omgang als ik mijn eisprong heb. Dus in het midden van de maand. Ik denk dat we vaker omgang moeten hebben, maar omdat Carlos er steeds minder zin in heeft doen we het eigenlijk maar 1 of twee keertjes in de maand. We krijgen hier vaker ruzie over. Want welke man wil nu niet met zijn vriendin naar bed. Al is het om een kind te maken, het gevoel is toch hetzelfde. Of heb ik dat mis?

Hij wil niet met me naar bed

[quads id=1]

Mijn vraag aan jullie is dus? Zal er een lichamelijk probleem zijn bij ons? Of is dit normaal? Denken jullie dat we ons moeten laten onderzoeken na 1,5 jaar proberen? Of moeten we ‘het’ gewoon vaker doen? Wat denken jullie? Dan heb ik weer een probleem: Hoe krijg ik mijn vriend dan zo ver om het vaker te doen? Ik kan hem toch niet gaan smeken om intimiteit?

Hij geniet er niet van

Hij heeft er gewoon geen plezier meer in, maar dat komt omdat hij niet alleen omgang wil om een kind te krijgen, en ik ben wel een beetje desperate aan het worden. Eerlijk gezegd geniet ik ook niet echt. Maar ik heb een doel voor ogen: Ik wil gewoon een kind. Ik wil zwanger worden!

[quads id=1]

Het klinkt egoïstisch maar dat is niet zo. Ik hou zo veel van hem. Ik wil zo graag zwanger worden en samen met hem een gezinnetje stichten maar ik ben zo bang dat het ons niet is gegund.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik heb eindelijk een baby maar mijn moeder is teleurgesteld in mij

Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig