Politiebericht ~ 31-jarige gezochte verdachte geraakt door politiekogel in Suriname

gezocht Suriname

Suriname ~ Forster alias ‘Fifty’ loopt schotverwonding op tijdens aanhouding. De plaatselijke politie heeft in de late middag van maandag 17 september de 31-jarige verdachte Mugabe Forster alias ‘Fifty’ aangehouden op de weg naar Langatabiki in Suriname.

[quads id=1]

Verdachte uit Suriname

Deze verdachte moet zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging. Hij moet te “Snesi kondre” en op de weg naar Langatabiki de gewelddadige diefstallen hebben gepleegd. Te “snesi kondre” is een ondernemer beroofd.
Bij het zien van de politie vluchtte Forster weg om te voorkomen dat hij werd aangehouden. Toen waarschuwingsschoten hem niet tot andere gedachten brachten schoot de politie gericht op zijn benen.

[quads id=1]

Beroving te Coronie

Forster is daarbij aan zijn rechterdijbeen geraakt. Met de ambulance van Newmont is hij onder begeleiding van de politie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Forster is ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van regio Oost die belast is met het onderzoek.

Hij is in AZP

[quads id=1]

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is deze verdachte in verzekering gesteld en ligt onder politie bewaking in de ziekeninrichting.

Eerdere berichten:

Gezocht – Julius Forster aka Fifty wegens geweldpleging in Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.