7-jarige door een pitbull gebeten in Suriname

pitbull Suriname

Suriname ~ 7-jarige gebeten door pitbull in Suriname. De 7-jarige R.P. is zondag slachtoffer geworden van een pitbull. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een groep jongens over de Baboenootweg liepen.

[quads id=1]

jongen  in Suriname

Op een gegeven moment zagen zij bijkans 8 pitbulls. De honden waren op een erf, welke goed beveiligd is. De honden gingen bij het zien van de groep jongens tekeer. De jongens bekogelden de honden op gegeven moment met stenen. Op den duur werden de honden rustig, waarna het slachtoffer zijn rechterarm via het traliewerk naar binnen stak om met de honden te spelen.

[quads id=1]

Speelde met de honden

Op dat moment viel een der honden het slachtoffer aan. Zijn rechter onderarm is vanwege deze aanval verbrijzeld. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De artsen hebben terstond operatief ingegrepen.

Buiten levensgevaar

[quads id=1]

pitbull Suriname
Voorbeeldfoto van een blaffende pitbull

Dagblad Suriname heeft de informatie dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.